Ας πιούμε
σε αυτό!

Το πιο περιζήτητο ούζο παγκοσμίως από το περίφημο βαρέλι με τον αριθμό «12».

Το παραδοσιακό ούζο, που έχει γράψει την πιο μεγάλη και ξεχωριστή ιστορία! Όλα ξεκίνησαν το 1880 στην Κωνσταντινούπολη.

Εκεί, στο αποστακτήριο Καλογιάννη, οι μερακλήδες έπιναν ούζο από ένα συγκεκριμένο βαρέλι. Ένα πλούσιο αρωματικό ούζο.

Η ιστορία συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη, όπου μετακόμισε η οικογένεια Καλογιάννη το 1925.
Η μοναδική γεύση του ούζου τους, μάγεψε όλη την πόλη.

Το 1950 το μοναδικό αυτό απόσταγμα, έπιασε Πειραιά. Εκεί εμφιαλώθηκε για πρώτη φορά καθιερώνοντας το καραφάκι ως το κλασικό μπουκάλι ούζου. Αλλά το ταξίδι του, δεν σταμάτησε εκεί. Η φήμη του, απλώθηκε ως τα πέρατα της γης κι έφτασε να συνοδεύει γεύσεις και στιγμές σε όλον τον κόσμο.
Ένα μοναδικό απόσταγμα που μας προτρέπει να αφιερώνουμε στην οικογένεια και τους φίλους, τον χρόνο που τους αξίζει. Που μας αφήνει να κρατάμε στην καθημερινή μας ζωή μόνο την ουσία.
Από το ξεκίνημά του στην Κωνσταντινούπολη το 1880, μέχρι σήμερα, διατηρεί την ίδια γεύση που το έχει κατατάξει ως το νούμερο 1 ούζο στον κόσμο*, πάντα πιστό στην αρχική του συνταγή. Κι αυτό αποτελεί άλλη μια αφορμή να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας και να πούμε «ας πιούμε σε αυτό»!

*Σύμφωνα με την έκθεση της IWSR 2023

Από το ξεκίνημά του στην Κωνσταντινούπολη το 1880, μέχρι σήμερα, κρατάει την ίδια γεύση που το έχει κατατάξει ως το νούμερο 1 ούζο στον κόσμο*, πάντα πιστό στην αρχική του συνταγή.

*Σύμφωνα με την έκθεση της IWSR 2023

Η αγάπη για το φαγητό στην… υπερβολή του Η προσμονή για το καλοκαίρι Το φαγητό της μαμάς που σαν κι αυτό δεν έχει Οι έντονες συζητήσεις που τελικά βγάζουν νόημα Το τσούγκρισμα με κάθε μικρή και μεγάλη αφορμή.

Είναι πολλά αυτά που μοιραζόμαστε και πολύ συχνά, μας φέρνουν όλους μαζί γύρω από το ίδιο τραπέζι απολαμβάνοντας ένα ποτήρι ούζο.
Αλλά όχι οποιοδήποτε ούζο! Θέλουμε Ούζο 12.

Ας πιούμε σε αυτό!